Izradite nakit u kreativnoj radionici u Domu kulture!

Ovogodišnji međunarodni festival čipke u Lepoglavi osim bogatog izložbenog, atraktivnog zabavnog, raznolikog enogastronomskog sadržaja posjetiteljima nudi i edukativne – kreativne radionice. Osim što će moći uživati u prezentacijskim radionicama izrade čipaka koje će u pavlinskom samostanu upriličiti sudionici Festivala, razgledati demonstracijske radionice u Domu kulture u sklopu Dana europske baštine, posjetitelji će moći i sudjelovati u radionicama.

Najmlađi posjetitelji moći će u subotu od 14 do 16 sati sudjelovati u radionici „Čipka nas sve povezuje i spaja”, dok će za odrasle biti organizirana Kreativna radionica izrade unikatnog nakita pod vodstvom Ivane Mikić. Ta će radionica, u kojoj će sudionici imati priliku izraditi ogrlicu ili prsten inspirirane lepoglavskom čipkom, biti održana u Domu kulture u nedjelju, 15. rujna od 15 do 17 sati.

Kako je istaknula voditeljica radionice Ivana Mikić sudionici će svoje kreacije unikatnog nakita izraziti u mediapanu i akrilnim bojama. Radionice su besplatne, ali zbog ograničenog mjesta obavezne su prijave, pa svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti na e-mail: danijela@tkic.hr.

Scroll to Top